Снимка: БулфотоС Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да

...
Снимка: БулфотоС Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да
Коментари Харесай

Карадайъ за Радев: С Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ

Снимка: Булфото

" С Анти-ДПС изразителност и ненавист никой не може да прикрие своята политическа отпадналост ". Това съобщи след срещата си с президента Румен Радев водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

 

" Изложихме пред президента причините си за нужда от постоянен кабинет. В този кабинет има много пропуски и нарушавания. Нека да забележим какво ще се предложи ", сподели още той, представен от Novini.bg.

" Диалогът, компромисите, дебатите сред партиите - какво ще произведат? В предизборната акция декларирахме, че непотърсена поддръжка от нас няма по какъв начин да има ", уточни той.

" Взаимоотношенията са такива каквито са ", добави той.

По мотив разногласието с президента по отношение на двойното поданство на икономическия министър Кирил Петков, Карадайъ сподели следното: " Господин Радев може да е раздразнителен малко поради политическата обстановка. разбираемо е. Може би урокът от 30 години Демократична България за правене на предизборна акция с анти-ДПС риторики очевидно още не е теоретичен. С анти-ДПС изразителност и ненавист нито една от рецесиите няма да бъде решена - нито обществената, здравната, финансовата политическата. Нещо повече. С Анти-ДПС изразителност и ненавист никой не може да прикрие своята политическа отпадналост ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР