Снимка: БулфотоРеално намерихме оръжие, с което да се справим срещу

...
Снимка: БулфотоРеално намерихме оръжие, с което да се справим срещу
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров: Намерихме оръжие, с което да се справим срещу коронавируса

Снимка: Булфото

" Реално намерихме оръжие, с което да се оправим против ковид ". Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров.

" Хората, които са изявили предпочитание да се имунизират са повече от импортираните ваксини в България. Не е належащо да преекспонираме рекламата, тъй като когато нещо се популяризира прекомерно доста няма добър резултат. Виждайки че не се случва нищо ужасно с тези, които са се имунизирали, ще въвлечем и останалите хора. Ние целим, че действително се появи светлина в тунела, действително намерихме оръжие, с което да се оправим против ковид. Да, идващите 20 дни до втората доза, би трябвало да внимавам, само че всички би трябвало да се ориентираме към това ", каза той.

" Този % на искащи медици изрично не дава отговор на истината. Процентът, който сътрудниците желаят да се имунизират, е доста огромен. Аз отново споделям, че тези 33% бяха оповестени на доста ранен стадий, посредством бързо събрана информация посредством мейли. Във вчерашния ден доста мои другари ме попитаха, които даже не са медици, ме попитаха къде да се имунизират. В лечебните заведения ще реализираме доста повече от 50% желаеши да се имунизират ", сподели още доктор Маджаров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР