Снимка БулфотоРадвам се, че имам честта да обявя третата кампания

...
Снимка БулфотоРадвам се, че имам честта да обявя третата кампания
Коментари Харесай

Министър Танева: Купувайте живи елхички, помагате на семействата с репродуктивни проблеми

Снимка Булфото

" Радвам се, че имам достойнството да разглася третата акция за коледната декорация " Посади вяра " - продажбата на живи елхички. Призовавам жителите да купят живи елхички и пролетта да ги засадим като създадем паркове на вярата. Имаме приготвени 10 000 елхички от системата на държавните горски стопанства. Средствата от продажбата на тези елхички, дружно с фондация " Искам бебе ", ще отидат за покриването на потребностите на фамилии с репродуктивни проблеми. Днес е 9-ти декември - Св. Анна, денят, в който е зачената Дева Мария и желая да пожелая на всички дами да чуят това благополучие в персонален проект. Ще се веселя и ние да бъдем част от това благополучие като подкрепим тази акция и фамилиите, които Фондацията по нейния ред и правила ще дефинира. 2015 година бяха закупени 1200 елхички, 2016 година 3000 жители закупиха елхички.  Ще ми е забавно по какъв начин и обществото развива своите разбирания. Това демонстрира и отношение към природата, и към заобикалящия ни свят “. Това сподели министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева на старта на благотворителната акция за закупуване на живи елхи под надпис „ Посади вяра “, написа вести.бг.

Танева благодари и на медиите. Тя съобщи, че 38 ще бъдат пунктовете за продажба на живи елхички в цялата страна и от през днешния ден адресите им могат да бъдат открити на адресите на Министерство на земеделието и храните.

" Искам да благодаря на министър Танева, на фондация Искам бебе и на всички участници за прелестната самодейност. За мен е същинска чест да се причисля към нея. Тя изпраща две доста мощни послания - науката е живот и науката и вяра вървят ръка за ръка. Пожелавам си с тази акция да се сбъдне на доста фамилии най-скъпото - даряването на живот. Тази акция е и доста мощно обръщение за запазване на околната среда. Да сбъднеш фантазия, да дариш живот, да се погрижиш за идващото потомство е наша обща отговорност ", сподели еврокомисарят Мария Габриел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР