Снимка: БулфотоОчевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската

...
Снимка: БулфотоОчевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската
Коментари Харесай

Костадинов: Призоваваме Кирил Петков моментално да напусне страната

Снимка: Булфото

" Очевидно е, че нашият министър-председател е рисков за българската национална сигурност и би трябвало да се сложи под забраняване и да се стартира процедура по неговото освидетелстване.” Това сподели водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов в ефира на Нова. Поводът е оповестяването от Петков, че България години 70 съветски дипломати.

Костадинов разгласи, че приканват Кирил Петков " мигновено да напусне страната. "

" Кирил Петков сподели, че всяка една персона, която прави активност в България против българските ползи и в отбрана на непознати ползи, би трябвало да напусне страната. В това с министър- ръководителя сме на едно и също мнение. В този ред на мисли ние призоваваме Кирил Петков мигновено да напусне страната, тъй като работи в непознати ползи, по-късно да го последват една чат от неговите министри и всички парламентарни групи, които предходната седмица гласоподаваха националното изменничество за повдигане на ветото над преговорния развой с Македония: Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия. "

„ Странно е, че това изпъждане измежду нощ съответствува със срещата на върха на държавните глави на НАТО. Очевидно нашият министър-председател - единият от претекстовете му е - обезверено да се докара пред своите американски господари и, демонстрирайки своите анти съветски политики, да получи късмет за последващо ръководство на България.”
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР