Снимка БулфотоНикога няма да спра да бъда лекар, такъв оставам

...
Снимка БулфотоНикога няма да спра да бъда лекар, такъв оставам
Коментари Харесай

Бившият здравен министър: Оставам лекар до гроб

Снимка Булфото

" Никога няма да спра да бъда доктор, подобен оставам до гроб. Винаги съм желал да оказвам помощ на хората, в този момент мога да го върша с по-големи благоприятни условия ", сподели проф. Костадин Ангелов, който през вчерашния ден стана член на ГЕРБ, а през днешния ден влезе и в Изпълнителната комисия на партията, разгласи в " Още от деня " по дали счита да замрази лекарската си процедура:

" С днешните си решения ГЕРБ сподели, че би трябвало да бъде изменена, т.е. всичко това, което ни споделиха хората, ние го чухме и през днешния ден беше направена, бих споделил една генерална смяна в партията. Вие видяхте доста нови лица, доста млади умни и красиви българи, които желаят да оказват помощ на нашата страна, които влязоха в редиците на партията, в нейните управителни органи и Изпълнителната комисия.

Целият надзорен съвет на ГЕРБ на процедура е от млади членове, тъй че сигурно мисля да кажа, че партията стартира да работи интензивно с младежите и за мен това е една доста огромна идея, тъй като през цялата си работа като изпълнителен шеф на болничното заведение, в която бях до неотдавна, Александровска, най-голямата ми горделивост е отварянето на болничното заведение към младежите, младите специализанти, гласуването на доверие към тях. Аз се гордея с моите студенти. Смятам, че младите са най-големият капитал и се надявам младите да оказват помощ и на ГЕРБ да се показа по-успешно на другите избори ", сподели още проф. Костадин Ангелов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР