снимка БулфотоНа всички е ясно, че беше една тежка, проклета

...
снимка БулфотоНа всички е ясно, че беше една тежка, проклета
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Беше една тежка, проклета година

снимка Булфото

" На всички е ясно, че беше една тежка, проклета година. Равносметката няма по какъв начин да бъде по-различна, тъй като се простихме с другари. Много българи измряха, то не е загадка. Но в никакъв случай в България за ден не са измирали такова количество хора. Всичко това би трябвало да ни подухва на мисълта, че живеем в доста комплицирано време ", разяснява Вежди Рашидов.

Годината носи доста компликации и в персонален проект, а Ковид-19 не подминава и фамилията на ръководителя на комисията по просвета в Народно събрание.

" Ами, по какъв начин беше – непоносимо разболяване, което ти удря органи, нали каквото приказват хората, нали аз това желая да го избегна. По-лошо и друго е от елементарен вирус. Може би това е истината. Вчера прясно си взех кръвния тест, антителата са ми доста високи, всичко ми е на място към този момент. Имах малко проблеми с черния дроб от антибиотиците ", сподели още той пред .

Извънредната конюнктура трансформира и една дългогодишна традиция в фамилията на Вежди Рашидов. За първи път от години насам някогашният министър на културата отбелязва рождения си ден в стеснен фамилен кръг, а не с галерия.

Ами заради тази причина, че аз горе –долу считам, че съм порядъчен човек и човек, който мина това непоносимо нещо на тоя стадий. Не знам докога, то и повтаря. Нямам предпочитание да групирам другари сътрудници и да ги разболявам. Аз бех с внучето, с децата, със брачната половинка ми на рождения си ден и ми беше прелестно и човешко, простичко, обикновено ", уточни още той.

Казва, че 2020-та е била тежка за цялото човечество, както за духа по този начин и за душeвността. И се надява новата година да бъде по-добра.

Надява се през 2021 година да сбъдне своя дългогодишна фантазия.

" Ще се веселя доста, следващата година, схваща, се за 70-годишнината имам празник и ще направя несъмнено една доста хубава галерия, за нея мисля от 45 години. Така ще бъде, тази година ще изтърпим проклетията да си отиде да пристигна годината на вярата за всички ни е значимо ", сподели още Вежди Рашидов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР