Снимка БулфотоМолодец Валерий!, Молодец Симеонов!, Симеонов - мужчина! - в

...
Снимка БулфотоМолодец Валерий!, Молодец Симеонов!, Симеонов - мужчина! - в
Коментари Харесай

Руснаци: Валери Симеонов каза истината, има смелостта да назовава черното-черно и бялото - бяло

Снимка Булфото

" Молодец Валерий! ", " Молодец Симеонов! ", " Симеонов - мужчина! " - в този дух се изричат мнения по изявленията в румънските електронни медии във връзка изказването на вицепремиера Валери Симеонов от 7 март, че патриарх Кирил е сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и " Цигарен митрополит " и няма право да споделя на България кое и какво е вярно да прави, написа Флагман.бг.

- BANNER_MARK--

Коментарите на руснаците са показателни за това, че съветският патриарх е възприеман в родината си. Мненията на четящите новините в съветския интернет са в непредвидена поддръжка от страна на водача на НФСБ.

" Нашето душевно благодаря на В. Симеонов за прозрението и искреността " - написа консуматор в световната осведомителна мрежа.

" Москали (обидно наименование на руснаците и жителите на Москва, използвани от украинци, белоруси и поляци, б.а.) нищо не вършат гратис. Прикривайки се с таканар. Помощ за българите, те върнаха към Русия южната част на Бесарабия и се причислиха към Карс, Ардаган и Батум... Най-доброто решение за повреждане на връзките - това е да изискваш обич и признателност с такава интонация, както Патриарх Кирил направи в София " - разяснява различен руснак.

Ето и още няколко коментара от рунета:



" Не е належащо да се разправям с този гнида (руския патриарх, б.а.) и да пущам в България ".

" Второразредният сътрудник Михайлов учи българите? Това е доста по-тежък случай от треторазредния Путин, който учи целия планета ".

" Приходът на господин Симеонов към Гундяев-Михайлов е безусловно верен ".

" Благодаря, че въпреки и в България, хората имат храброст да назоват черното - черно, а бялото - бяло ".

" Нищо не знам за Валери Симеонов, само че в тази ситуация той е прав ",

" Той просто е споделил истината ",

" Не знам кой е Валери Симеонов - може би той е виновник, само че за това по какъв начин " подпали " гундайката (названието на патриарх Кирил, произлизащо от неговата световна фамилия - Гундяев, в символ на смисъла, човек, който приказва под носа си, б. а), може да се опрости всички грехове " - безапелационни са коментаращите под изявленията в съветските електронни медии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР