Снимка БулфотоИзлизам най-минатия човек – не съм собственик на имот,

...
Снимка БулфотоИзлизам най-минатия човек – не съм собственик на имот,
Коментари Харесай

Лозан Панов: Излизам най-минатия! Нямам имот, а искат от мен да подам оставка

Снимка Булфото

" Излизам най-минатия човек – не съм притежател на парцел, а от мен се желае да се откажа да работя, като подам оставка или изляза в отпуск! Как можете да си визиите, че ще го направя? ". Това бе първият коментар на ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов след апартаментния скандал към жена му Елисавета, представен от правния сайт defakto.bg.

Днес от прокуратурата оповестиха, че материали по случая се изпращат както на Национална агенция за приходите – за жилището на Елисавета Панова в кв. " Изток ", по този начин и на Инспектората към Висш съдебен съвет – този път за конфликт на ползи у шефа на Върховен касационен съд.

На въпрос дали е знаел за договорката с жилището с " Артекс ", ръководителят на Върховен касационен съд отговори: " Разбира се, че знаех ". 

Попитан кой заплаща наема за жилището (в медии Елисавета Панова бе обяснила, че то е закупено надалеч преди брака им от нейната фирма „ Ганева 2000 “ и сега всеки месец й се заплаща наем), Панов сподели: „ По закон, когато притежател е юридическо лице, естествено, че му се дължи наем от оня, който го е наел “.

Председателят на Върховен касационен съд съобщи също, че особено договорката с въпросния апартамент към този момент е била обект на разширена данъчна проверка от Национална агенция за приходите, която той не знае да е завършила. Приключили са единствено инспекции срещу него като физическо лице.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР