снимка: БулфотоИскам да се извиня за пропуските на всички и

...
снимка: БулфотоИскам да се извиня за пропуските на всички и
Коментари Харесай

Десподов: Нямаше психическа умора, всички бяха мотивирани

снимка: Булфото

" Искам да се извиня за пропуските на всички и да им кажа, че ще вкарам, когато е най-важно за тима ", разгласи той. 

Крилото на националния тим Кирил Десподов бе доста благополучен от успеха над Латвия с 1:0. Офанзивният футболист бе в основата на триумфа, записвайки асистенция за гола на Ивайло Чочев. При равенството с Италия (1:1) Десподов още веднъж се отличи с голово подаване. Според него  националният отбор към момента има шансове за класиране и добави, че ще вкара в най-важния мач.

" Мачът можеше да стане по-лесен, в случай че бяхме вкарали ранен гол. Радвам се, че взехме трите точки, защото бе доста значимо. Нямаше психическа отмалялост, всички бяха стимулирани, знаехме какъв брой е значима тази победа за нас. От две години нямаме победа в формален мач, така че бе значимо да спечелим. 

Взехме значими точки от Италия и Литва и оставаме в играта. Идват нови два мача идващия месец. Там би трябвало да търсим максимума. Ако не бяхме вкарали, отново аз щях да съм виновника. ", съобщи пред медиите след мача  Десподов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР