Снимка БулфотоИкономиката ни трябва да се преструктурира и затова е

...
Снимка БулфотоИкономиката ни трябва да се преструктурира и затова е
Коментари Харесай

Румен Радев: Има ръст на икономиката у нас, но защо хората не могат да усетят?

Снимка Булфото

" Икономиката ни би трябвало да се преструктурира и по тази причина е време за значими решения, решения със стратегически небосвод. За да има резултат днешния конгрес, би трябвало да знаем – какво е положението на стопанската система ни като достижения, като наклонност, какво е равнището ни упоритост, по какъв начин да реализираме тези цели ", съобщи държавният глава Румен Радев по време на кръглата маса „ ЗА конкурентоспособна и просперираща българска стопанска система “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Никоя стопанска система не може да бъде сполучлива, в случай че законодателната, изпълнителната и правосъдната власт не основават нужна среда за развиване “, съобщи Радев и приветства присъединяване на огромна част от министрите от ръководещия кабинет.

„ Много е значимо да уточним системата си за критерии, с кого и по какъв начин се съпоставяме “, подсети той и добави, че дистанцията сред нас и другите страни от Европейски Съюз се усилва.

„ Най – евентуално ще чуем да се приказва за висок растеж на стопанската система, за висок Брутният вътрешен продукт и те ще имат съображение, само че за какво това не може да се усети от жителите като приходи, като качество на образованието и на опазването на здравето “, заяви Румен Радев.

„ Икономиката е все по-голям пленник на демографията и това е главен проблем, на който би трябвало да търсим решение “, сподели още президентът.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР