Снимка БулфотоЕкспертите от Софиянски насам все повтарят: Защо го правят?

...
Снимка БулфотоЕкспертите от Софиянски насам все повтарят: Защо го правят?
Коментари Харесай

Борисов с жесток удар по БСП! Премиерът за доклада на ЕК: Какъв шамар, нещата вървят

Снимка Булфото

" Експертите " от Софиянски насам все повтарят: " Защо го вършат? " Това съобщи министър председателят Бойко Борисов за настояването на ГЕРБ за следствие на приватизационните покупко-продажби и смяна на Конституцията, написа Пик.

Борисов отиде да инспектира ремонта на източната дъга на столичния Околовръстен път.

" Преди да излезе отчетът, това било пестник. Какъв пестник, от май насам нещата вървят. Вижте им изрече, терминологията. Ясно е, че не желаят мощно председателство, ясни са желанията им ", съобщи Борисов по адрес на Българска социалистическа партия и мненията им за отчета на Европейска комисия.

" Какво става - Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Ясно е какво ще стане, в случай че мине вотът. Пак ще са дружно ", разяснява Борисов парламентарните кавги. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бойкотират работата на Народното събрание и желаят избор на съмнение на кабинета " Борисов 3 ", както и на ръководителя Димитър Главчев.

" Отпуснахме коледни надбавки за пенсионерите и тематиката утихна. Какво споделила госпожата... ", съобщи по адрес на Корнелия Нинова министър-председателят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР