Снимка: БулфотоАз имам всичко, за да съм шампион!. Това обяви

...
Снимка: БулфотоАз имам всичко, за да съм шампион!. Това обяви
Коментари Харесай

Кобрата: Аз имам всичко, за да съм шампион! Не ми е цел да бия с нокаут, а просто да бия

Снимка: Булфото

" Аз имам всичко, с цел да съм първенец! ". Това разгласи Кубрат Пулев на формалния брифинг преди боксовия мач с Антъни Джошуа, която ще се организира в събота.

„ Готов съм да се удрям. Чакахме доста време за този пердах. През 2017 имах проблем. Казах на треньора, че би трябвало да отидем и да победим. За това го отложихме за този ден. Сега съм тук, подготвен да се удрям. Смятам, че в събота вечер ще печеля “, съобщи Кобрата.

„ Разбирам ви. През 2017 година бях на 37 години, бях по-млад. Не можех да се удрям тогава, тъй като имах травма. Сега съм здрав. Да, не съм на 22 години, нямам чак толкоз доста време. Радвам се, че боят ще се организира макар пандемията. Готов съм за победа “, добави Пулев.

„ Смятам, че имам всичко належащо. Имам почит към Антъни – той е олимпийски първенец, международен първенец. Той е добър боксьор. Аз имам всичко, с цел да съм първенец “, съобщи той.

„ Щастлив съм пред цялото време. Обожавам борбите. Не ми е цел да печеля нокаут. Моята тактика е за победа. Може и с нокаут, само че не е наложително “, съобщи той. „ Много съм мощ в този момент, имам мощност “, добави Пулев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР