Снимка Булфото, архивЗаведенията скачат срещу зеления сертификат. Протести срещу въвеждане

...
Снимка Булфото, архивЗаведенията скачат срещу зеления сертификат. Протести срещу въвеждане
Коментари Харесай

Алибегов за зеления сертификат: Ще се протестира в цялата страна, и то ежедневно

Снимка Булфото, списък

Заведенията скачат против зеления документ. Протести против въвеждане на зеления документ за влизане на закрито подвигат притежатели и чиновници на заведения, молове и други обекти, до които се лимитира достъпът, написа

" Ще се стачкува в цялата страна, и то всекидневно ", предизвести ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Нова нюз. По думите му в митингите ще се включат освен ресторантьорите, само че и други сектори.

" Вече, с изключение на хотелиерите, се подвигат и моловете. Държавната администрация също би трябвало да бъде включена в тези ограничения, би трябвало да важат за всички ", съобщи Алибегов. Според него въвеждането на документа ще докара до всеобщи банкрути и заличаване на стопанската система.

" Безпрецендентно е при 20% имунизирани да се вкарат зелени документи. Това унищожава стопанската система ", сподели Ричард Алибегов, като уточни, че такива ограничения се вкарват в страните, които приближават 70% имунизирано население. По думите му след скока на тока, новото условие ще съсипе бизнеса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР