Снимка Булфото, архивЗа локдаун още не може да се говори,

...
Снимка Булфото, архивЗа локдаун още не може да се говори,
Коментари Харесай

Кунчев още не предвижда нов локдаун

Снимка Булфото, списък

За локдаун още не може да се приказва, счита основният контрольор по здравните въпроси Кунчев, който до скоро крещеше от екрана, че имунизацията е наложителна.

Въпреки увеличението на броя на инфектираните с коронавирусната зараза, към момента не е неотложно въвеждането на нов " локдаун ", сподели пред публицисти основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев. Toй участва на награждаването на представители на разнообразни районни здравни инспекции. В някои области броят на болните е по-висок и ще се разиска опцията за въвеждане на местни ограничения, добави още Кунчев, представен от Нова тв.

еприемливо висок е броят на признатите в болница и на умрелите, акцентира той. По думите му събирането на децата в учебно заведение не е главната причина за повишаване на броя на инфектираните. Подобна е обстановката с повишаването на броя на болните и в прилежащи на България страни. Мерките не се съблюдават и това ще докара до повишение на стойностите, добави той.

По тематиката за умрелите имунизирани Кунчев разяснява, че въобще не може да се приказва за ваксинален пробив. Обикновено това са хора в много преклонна възраст и с съпътстващи болести, при които всяка зараза би могла да докара до възможна гибел.

Има сигнали за подозрения за подправени документи за имунизиране, които ще бъдат проверявани, макар че е мъчно за доказване, добави още той. Третата доза ваксина не е изключително нужна за здрави хора, на междинна възраст, сподели още Кунчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР