Снимка Булфото, архиввидео: Нова твМарешки е на мнение, че конструкцията,

...
Снимка Булфото, архиввидео: Нова твМарешки е на мнение, че конструкцията,
Коментари Харесай

Марешки: Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн”

Снимка Булфото, списък

видео: Нова тв

Марешки е на мнение, че структурата, която се е получила, скоро ще рухне под натиска на всички здравомислещи българи.

Той изясни, че е отрицателно надъхан към новата власт, тъй като протичащото се показвало голям боязън от станалото или надълбоко задкулисие.



" Ние останахме под чертата - правилно е, само че останахме и над  тресавище то, в което сега се е трансформирало 45-ото Народно заседание. На фона на новоизбраните депутати  ВОЛЯ  стои честно и авторитетно, патриотично. Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн ”, разяснява за  резултатите от миналия парламентарен вот  водач ът на  ВОЛЯ   Веселин Марешки .

Според него „ такава непоследователност, жадност за постове, министерства и за кокала не сме виждали ”.

„ Те се изпокараха преди да се съберат и това, най-вероятно, унижава и погнусява техните гласоподаватели, които ги пратиха в Народното събрание ”, добави Марешки.

„ Страхът от случилото се е изтъкнат. Това, че откъм гърба прозира дълбокото задкулисие, което сега се пробва около такива като мен, откъм гърба, тихомълком, да си реди корпоративните и корупционните схеми - отвращава българския гласоподавател ”, уточни  водач ът на  ВОЛЯ .

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР