снимка: Булфото, архивВ събота, около 22:20 часа, в гр. Варна,

...
снимка: Булфото, архивВ събота, около 22:20 часа, в гр. Варна,
Коментари Харесай

Четирима тийнейджъри са ранени при катастрофа във Варна, шофьорката - непълнолетна

снимка: Булфото, списък

В събота, към 22:20 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март», малолетната и неправоспособна лидерка на «Ауди», заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и се блъска поредно в левия и в десния бордюр.

Вследствие на случая са потърпевши четирима пасажери от автомобила на възраст сред 15 година и 19 година Всички те са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота, оповестяват от полицията във Варна. 

Пак в събота, към 15:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Васил Левски», лидерът на «Тойота» Й.Х. (51 г.) от Варна, по време на придвижване, заради несъобразена скорост при мокар асфал, губи надзор над автомобила и се блъска поредно в матнинела и дирек от тролейбусната мрежа. Вследствие на случая мъжът получава фрактури на бедро и ребра, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР