Снимка: Булфото, архивТримата обвинени за жестокия побой над журналиста Слави

...
Снимка: Булфото, архивТримата обвинени за жестокия побой над журналиста Слави
Коментари Харесай

Тримата обвинени за жестокия побой над журналиста Слави Ангелов днес се изправиха пред съда

Снимка: Булфото, списък

Тримата упрекнати за жестокия побой над журналиста Слави Ангелов през днешния ден се изправиха пред съда. По-малко от година откакто Ангелов беше пребит наоколо до дома си, делото ще тръгне всъщност в края на февруари, реши Специализираният углавен съд. Дори отбраната изиска да върне обвинителния акт на прокуратурата, оповестява Българска национална телевизия.

" Ние считаме, че има прекалено много условия, събрани по делото, които приказват за това, че обвиняването може да бъде малко по-тежко. В няколко квалифициращи текста. Но в последна сметка в залата стана ясно, че тези неща могат да се трансформират и в хода на делото, тъй че ще забележим какво ще стане ", съобщи Слави Ангелов.

Съдът отхвърли настояванията на отбраната на подсъдимите делото да бъде върнато за конкретизиране в обвинителния акт. Прие обаче настояването да бъдат призовани и разпитани лицата, които са участвали на огледа на автомобила, в който са открити биологични следи както от Слави Ангелов, по този начин и от тримата подсъдими за нападението.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР