Снимка Булфото, архивТри дванайсетгодишни деца бяха спасени след инцидент край

...
Снимка Булфото, архивТри дванайсетгодишни деца бяха спасени след инцидент край
Коментари Харесай

Придошла река повлече дете към водопад над Карлово, лекари го ...

Снимка Булфото, списък

Три дванайсетгодишни деца бяха избавени след случай край Карово. В неделя към обяд девойките решили да се разходят в Балкана. Поели по пътека, водеща към водопада Сучурум. Той се намира до градския парк на края на Карлово, написа trafficnews.bg.

``
реклама

Децата не се спрели до каскадата, а траяли нагоре в гората. След близо километър път, от възвишението бликнала мощно вода и повлякла надолу едно от девойките.

Водата го е влачила чак до водопада. В същото време две двойки са били на излет край водната каскада. Те видели по какъв начин водата носи раница, а след минути забелязали тялото на детето. То било в безсъзнание.

Младежите незабавно алармирали до незабавния телефон 112. На място пристигнали избавителни екипи, полиция и Бърза помощ.

Благодарение на бързата интервенция на медиците момиченцето е избавено. Екипите са оказали помощ и на приятелките му.

Децата са без заплаха за живота.

Очаква се в 16,00 часа през днешния ден шефът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков да даде повече детайлности по случая на изключителна конференция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР