Снимка Булфото, архивТранспортният министър Алексиев се закани: Ще бъда напълно

...
Снимка Булфото, архивТранспортният министър Алексиев се закани: Ще бъда напълно
Коментари Харесай

Транспортният министър за заседналия кораб: Ще бъда напълно безкомпромисен към всички

Снимка Булфото, списък

Транспортният министър Алексиев се закани: " Ще бъда изцяло праволинеен към всички ", оповестява Нова тв.

„ Морска администрация ” е дала прекомерно доста време на корабособственика една седмица да се сформира проект, и още един месец да изведе кораба. Това за мен е безумно. Затова с моя заповед прекратих всички дейности и мобилизирахме всичките налични запаси, освен в страната, само че и в частните компании. Държавата, години обратно, не е показала по какъв начин да се действа при такава обстановка. Сега ние, като екшън герои, би трябвало да решаваме тази обстановка и ще я разгадаем. Това съобщи на брифинг транспортният министър Христо Алексиев.

Той уточни, че персонално поема случая по изваждането на кораба. Свързал се е със собствен персонален прочут, холандец, който макар че е в отпуск, ще се заеме със случая. Фирмата му се занимава съответно със избавяне на кораби и сега се изготвя проект за спасяването и на този.

" Виждам една незаконна безнаказаност години обратно във времето, тъй като в закона ясно е записано, че страната би трябвало да има подготвеност и процедура при такива случаи, както и ресурсна обезпеченост като техника. Оказва се, че такова нещо не е свършено и би трябвало ние за 3-4 дни да свършим нещо, което с години не е ", изясни Алексиев.

" Ще ревизира по веригата кой е спал и кой не си е приключил работата. Ще бъда изцяло праволинеен към всички ", закани се министърът.

Предстои корабът да бъде укрепен с котви по 4 тона, с цел да не бъде разрушен в скалите, тъй като се чакат талази по 2 метра.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР