Снимка Булфото, архивТежка катастрофа със загинала жена и ранени хора,

...
Снимка Булфото, архивТежка катастрофа със загинала жена и ранени хора,
Коментари Харесай

Трагедия на пътя Бургас – Малко Търново с участието на тир

Снимка Булфото, списък

Тежка злополука със починала жена и ранени хора, в това число дребни деца е зародила по пътя Бургас – Малко Търново. В злополуката са потърпевши пасажерите от л. а. “Ауди ” и водача на товарен автомобил “Рено ”, оповестяват от пресцентъра на полицията за “Нова Варна ”.

На 27 април към 10.10 ч. по пътя Бургас – Малко Търново, в сектора сред кв. “Крайморие ” и с. Маринка, лидерът на  тир “Рено Мастер ”, с бургаска регистрация – Г.Х., 35 годишен от Бургас, движещ се от с. Маринка в посока Бургас, заради отвлечено внимание навлиза отчасти в лентата за насрещно придвижване, като позволява непряк конфликт с правомерно движещия се в посока с. Маринка автомобил “Ауди ”, с бургаска регистрация, ръководен от 22 годишната Б.А. от с. Преображенци.

От случая на място е починала пътуваща в л.а. “Ауди ” – Х.С., 67 годишна от с. Ябълчево. Пострадали са: лидерът на товарния автомобил, получил травма на лявата подбедрица – прегледан и освободен а домашно лекуване. Водачката на автомобила “Ауди ” – Б.А. настанена за лекуване в поделение “Неврохирургия ” на УМБАЛ – Бургас, с травма на главата, без заплаха за живота.

Нейната спътничка – С.М., 25 годишна от с. Преображенци е настанена за лекуване в поделение “Ортопедия ” към УМБАЛ – Бургас с изкълчена лява лакътна става, без заплаха за живота, сина й – З.З., 4 годишен  е  настанен в поделение “Реанимация ” на УМБАЛ- Бургас с политравматизъм, с заплаха за живота и неговата сестра – Ф.З., на една година, без съществени пострадвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР