Снимка Булфото, архивСветият престол още не е потвърдил тази информация.Преди

...
Снимка Булфото, архивСветият престол още не е потвърдил тази информация.Преди
Коментари Харесай

И папата се ваксинира

Снимка Булфото, списък

Светият трон още не е удостоверил тази информация.

Преди дни  Франциск съобщи, че опълчването на имунизацията е " гибелен негационизъм ".

Папа Франциск беше имунизиран против новия ковид в първия ден на проведената от Ватикана имунизационна акция, съобщи Франс прес.

Според публицисти от аржентинския ежедневник " Насион " и американското йезуитско списание " Америка ", които са експерти по Ватикана и според другари на папата, 84-годишният Франциск е бил имунизиран през днешния ден при входа на залата за аудиенции " Павел Шести " във Ватикана. Аржентинското издание твърди, че на папата е била сложена имунизацията на Pfizer и BioNTech, оповестява " Монитор ".

Светият трон още не е удостоверил тази информация. Говорителят на Ватикана Матео Бруни обаче разгласи по-рано през днешния ден началото на акцията за имунизиране на към 5-те хиляди поданици и чиновници на минидържавата. В излъчено в неделя вечерта изявление Папа Франциск съобщи, че опълчването на имунизацията е " гибелен негационизъм " и че би трябвало да се направи " етичен избор " за отбрана на живота на другите хора, съобщи Франс прес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР