Снимка: Булфото, архивСтотици се събраха в Триъгълника на властта в

...
Снимка: Булфото, архивСтотици се събраха в Триъгълника на властта в
Коментари Харесай

Ден 84: Минчо Спасов даде телефона на Борисов и призова протестиращите да му звънят

Снимка: Булфото, списък

Стотици се събраха в " Триъгълника на властта " в 84-ата поредна вечер на митинга,ь оповестява.

Към множеството пред някогашния партиен дом се причислиха и участниците в митинга пред Съдебната палата на Инициатива " Правосъдие за всеки " под надпис " Правосъдие без каскет ", който се организира всяка сряда.

От трибуната довечера юрист Минчо Спасов заяви телефонния номер на премиера Бойко Борисов и прикани стачкуващите да му се обаждат: 

Всеки път, когато реша да употребявам метрото или автомагистрала, ще звъня на Борисов и ще го запитвам може ли да ги употребявам. Бъдете учтиви, спазвайте положителния звук и не ругайте - изясни Спасов.

Решението му да разгласи телефонния номер на премиера юристът аргументира със скандалната имитация на Цвета Караянчева от събота: " Някои си пътуват с хубавите коли по автомагистралите на Борисов и викат: Ама те не стават! Ами за какво не ги направихте вие, като не стават, бе? Що не ги направихте, а в този момент критикувате? Метрото! Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома. Ходи пешком, върви пешком! Това е ситуацията. И по тази причина няма да подадем оставка "

Към 21 ч. шествието се насочи към Орлов мост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР