Снимка Булфото, архивСилен човек в ГЕРБ се заяде за пореден

...
Снимка Булфото, архивСилен човек в ГЕРБ се заяде за пореден
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Настоящото правителство е предизборен щаб на президента

Снимка Булфото, списък

Силен човек в ГЕРБ се заяде за следващ път с президента и собствен политически конкурент.  Няма да разясня Николай Хаджигенов - лекомислен човек е. Утре ще пристигна някой различен воин и ще каже, че подслушваните лица са 150. Това съобщи представителят на ГЕРБ Тома Биков. 

" Аз съм сигурен,  че до изборите нищо няма да се разкрие , а след изборите никой няма да си спомня за този скандал ", сподели още той за Нова Тв. 

" Редът, по който се случва подслушването със СРС-та, е доста тежък. Първо би трябвало да има доказателства, че се води следствие. Че индивидът, който бива подслушван, е обвинен в тежко закононарушение ", съобщи бившият народен представител от ГЕРБ. 

Бойко Рашков и Стефан Янев трябва да излязат с доказателства за изказванията си против службите за подслушванията. Защото другите Хаджигенов и Атанасов са тайни типажи... " гласовете ви чуваме " е малко ситуацията там, разкри Биков, написа Novini.bg. 

Какво ще чуем от Хаджиенов като го подслушват?  Те не излизат от " Facebook ", какво по-различно от това по студията можем да чуем?, попита някогашният народен представител от ГЕРБ. 

По повод  уволнението на шефа на ДАНС  той съобщи, че единственият претекст, който е чул е за " уронване на престижа ". 

" Настоящото държавно управление е избирателен щаб на президента ", приключи Тома Биков. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР