Снимка Булфото, архивРусия е готова да се откаже от разполагането

...
Снимка Булфото, архивРусия е готова да се откаже от разполагането
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова да се откаже от разполагането в Европа на ракети при аналогични действия от страна на НАТО

Снимка Булфото, списък

Русия е подготвена да се откаже от разполагането в Европа на ракети с наземно базиране и отдалеченост на полета от 500 до 5 500 км при аналогични дейности от страна на НАТО, се показва в оповестено на уеб страницата на Кремъл публично изказване на президента Путин.

Руският президент предложи на НАТО мораторуим върху разполагането на ракети със междинен и дребен обхват на територията на Европа, оповестяват международните организации, представени от.

Руският държавен глава предлага мораториумът да обхване и оръжията, които публично не попадат под определението „ ракети със междинен и дребен обхват “, само че към които Москва и Брюксел предявяват взаимни искания.

Това са съветската ракета 9М729 и разположените в Полша и Румъния американските ракетни комплекси „ Иджис Ашор “ с пускови установки МК41.

Съединените щати се изтеглиха от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват на 1 февруари предходната година. На идващия ден президентът Путин разгласи, че Русия също напуща двустранното съглашение.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР