Снимка Булфото, архивРодители на ученици от Пазарджик сигнализираха за над

...
Снимка Булфото, архивРодители на ученици от Пазарджик сигнализираха за над
Коментари Харесай

Над час задържаха ученически автобус за проверка

Снимка Булфото, списък

Родители на възпитаници от Пазарджик алармираха за над едночасова инспекция на два училищен рейса от страна на ДАИ - Пазарджик, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Пазарджик . Автобусите с възпитаници пътували на еднодневна екскурзия към Асеновград, когато били спрени за рутинна инспекция от двамата чиновници на автомобилната ревизия. „ Цели 65 минути им трябваха, с цел да напишат 2 акта поради изчезнала табелка за транспорт на деца.

Това е безусловно безсрамие и насмешка с всички тези деца и 40 родители. Питаме, дали това е обикновено и морално и апелирам способените им началници да вземат нужните ограничения ", показват родители на пътуващите деца в една от обществените мрежи. Притеснените родители са споделили фотоси и клипове от въпросната обстановка. В обявата те разясняват още, че са съгласни, че рейсовете и водачите би трябвало да се ревизират преди да тръгнат на път.

„ Служителите на ДАИ ревизираха документите на рейсовете и на водачите, ревизираха коланите, гледаха и моторите дори - всичко тъкмо. Акт написаха за това, че на табелата написа „ Екскурзия “ на латиница, а не „ Случаен транспорт “ и няма табела, обозначаваща, че транспортира деца. Та съставянето на акт за 2 табели им лиши 65 мин., през които децата чакаха в рейса, закопчани с коланите “, прецизират те. След инспекцията и формираните актове екскурзиантите са се отправили по направление към Асеновград. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР