Снимка: Булфото, архивРеконструкция на бул.Васил Левски и изграждане на връзки

...
Снимка: Булфото, архивРеконструкция на бул.Васил Левски и изграждане на връзки
Коментари Харесай

Ужасна новина за половин Варна! Не се справиха в срок с пускането на водата. Няма да има поне до 18 часа, но може и още

Снимка: Булфото, списък

Реконструкция на бул. " Васил Левски " и създаване на връзки на магистрален тръбопровод от компания " Хидрострой " провокира през вчерашния ден прекъсване на водата в огромна част от Варна. Водоподаването ще бъде възобновено през днешния ден, след 17-18 ч., оповестява " Радио Варна ".

Докато центърът и южните квартали на Варна са без вода, в западните пък няма парно. Авария спря топлоподаването в част от кварталите " Младост " и " Трошево ", оповестяват от „ Веолия Енерджи Варна “. Без парно са и в ОУ " Добри Чинтулов ", и в детските градини " Пролет ", " Моряче " и " Иглика ". Ремонтните действия се чака да приключат до 14 ч.,съобщиха от „ Веолия Енерджи “. 

Безводието през днешния ден продължава, само че в други елементи на града. От 9:00 до към 21.00  часа без вода ще са част от кв. " Левски ", част от кв. " Чайка ", околност Салтанат и елементи от местностите Св. Никола и Бриз. Причината е  реконструкция на бул. " 8-ми Приморски полк " от компания " Хидрострой ", прецизират от В  и К - Варна. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР