снимка Булфото, архивРайонният съд в Генерал Тошево е одобрил днес

...
снимка Булфото, архивРайонният съд в Генерал Тошево е одобрил днес
Коментари Харесай

Условни присъди и по 200 лева глоба за деветима бежанци, хванати през декември в Добруджа

снимка Булфото, списък

Районният съд в Генерал Тошево е одобрил през днешния ден споразуменията на Районната прокуратура със арестуваните 9 незаконни бежанци, минали нелегално в Румъния през землището на село Росица в края на предходната година. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Чуждите жители, които са от Сирия и Ирак, измежду които има и две дами, са наказани на 8 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период и санкции по 200 лв.. Съдът е отменил наложените им ограничения за неотклонение и деветимата чужденци ще бъдат настанени в бежанския лагер в Любимец.

Те бяха предадени на съд за това, че в изискванията на продължавано закононарушение на 29 ноември 2017 година през непостоянен Граничен контролно-пропусквателен пункт на границата на Република България с Република Турция, влезнали през границата на страната ни без позволение на надлежните органи на властта. След незаконното влизане на територията на Република България иракчаните и сирийците излезли от страната ни и минали в Румъния на 7 декември, също без позволение.

На 7 декември на българо-румънската граница гранични дежурства открили голям брой следи, оставени от хора с посока на придвижване към Румъния. Чуждите жители били арестувани от румънски патрул в землището на с. Думбравене и предадени българските управляващи. Споразуменията са дефинитивни и влизат в действие незабавно.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР