Снимка: Булфото, архивПротест пред полицията в Дупница заради Янек Миланов,

...
Снимка: Булфото, архивПротест пред полицията в Дупница заради Янек Миланов,
Коментари Харесай

Протесиращи в Дупница искат оставката на шефа на полицията заради изчезването на Янек

Снимка: Булфото, списък

Протест пред полицията в Дупница поради Янек Миланов, който изчезна преди два месеца безследно. Негови съграждани настояха шефът на полицейското ръководство в града Борислав Динев да бъде отхвърлен, оповестява Българска национална телевизия.

Според тях полицията в Дупница е закъсняла с дейностите си по следствието, откакто е получила сигнал за изгубването на Янек Миланов. Те считат, че полицията не е работила интензивно в първите часове, което може да се окаже съдбовно за самото следствие.

При протестиращите слезе и Борислав Динев, който изрично отхвърли, че полицията е закъсняла и сподели, че се работи по случая още в първите часове, откакто е получен сигналът. Динев обаче съобщи, че повече детайлности по следствието може да даде единствено на роднините на изчезналия Янек Миланов. Роднини на митинга през днешния ден нямаше.

По-рано денем екип на Българска национална телевизия се срещна с брата на Янек - Марио Миланов. Той съобщи, че всеки ден е в контакт с полиция и прокуратура, само че отхвърли да даде повече информация знае ли по какъв начин върви следствието.

По думите му има хора в полицията и прокуратурата, които не са си свършили или неправилно са си свършили работата и би трябвало да си понесат следствията.

Вчера от прокуратурата в Кюстендил удължиха периода на следствието на случая с изгубването на Янек. Беше извършена и поредна полицейска интервенция по търсене в региона на село Крайници. Янек обаче остава безследно липсващ към този момент два месеца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР