Снимка Булфото, архивПродължаваме да бъдем единни със съюзниците и партньорите

...
Снимка Булфото, архивПродължаваме да бъдем единни със съюзниците и партньорите
Коментари Харесай

МвНР: Оставаме решително ангажирани с борбата срещу тероризма

Снимка Булфото, списък

Продължаваме да бъдем единни със съдружниците и сътрудниците си и оставаме уверено ангажирани с битката против тероризма. Това се показва в изказване на Министерството на външните работи във връзка 20 години от терористичната офанзива на 11 септември 2001 година в Съединени американски щати

" 11 септември 2001 година – две десетилетия изминаха от терористичните набези на американска земя. На днешния ден забавяме ход и с минута безмълвие отдаваме респект към жертвите на нападенията против кулите на Световния търговски център, Пентагона и Полет 93. Подхождаме смирено и с внимание. Даваме си сметка, че е непостижимо за словото да опише непреодолимата загуба на човешки живот; болката на оцелелите; куража на всички тези, притекли се на помощ с риск за личното им здраве и живот; страданието на хилядите опечалени фамилии, намерили сили да продължат напред в името на отнетите им близки и родственици ", показват от Министерство на външните работи.

" Днешният ден зове към всички ни и ни припомня за отговорността да помним; за дълга да отстояваме споделените си полезности и да пазиме солидарно идеалите си в дух на самоотвержено единение. Продължаваме да бъдем единни със съдружниците и сътрудниците си и оставаме уверено ангажирани с битката против тероризма ", се споделя още в изказването.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР