Снимка Булфото, архивПродължава издирването на избягалите затворници от Софийския затвор.

...
Снимка Булфото, архивПродължава издирването на избягалите затворници от Софийския затвор.
Коментари Харесай

Още търсят бегълците от Софийския затвор, няма гаранция, че са в България

Снимка Булфото, списък

Продължава издирването на избягалите пандизчии от Софийския затвор. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Валентин Радев във връзка бягството на рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев при започване на април. Оказва се, че тези пандизчии са били готови. Няма никаква гаранция, че са на територията на страната. Надявам се, че са. Ако са избягали, алена бюлетина и продължаваме да ги търсим. Рано или късно ще ги хванем, уверен е вътрешният министър, пише Actualno.com.

Ролята на Министерство на вътрешните работи бе да извършва това, което ни подреди прокуратурата. Така Валентин Радев отговори на въпрос по отношение на наличието на полицията по време на показния арест на кмета на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и заместника ѝ Биляна Петрова. Ние сме там, изпълнявайки единствено това, което реши прокуратурата. Те ни разпореждат, ние отиваме, сбит бе Радев. -0:13 Задържането на шефа на РПУ-Раковски Надявам се, че това е изолиран случай. Това е разработка на работа " Вътрешна сигурност ". Ще забележим какви доказателства са събрани. Нашата роля е да съберем оптимално първокласен доказателствен материал, който да предадем на прокуратурата и те да съумеят да убедят съда, стана ясно още от думите на вътрешния министър. 

Футболното безчинство Валентин Радев означи, че краткосрочните ограничения за решение на въпроса са свързани с допълнение на камери с огромна резолюция, с които да се следят секторите на стадиона. Вътрешният министър предизвести почитателите да идват по-рано за мачовете, тъй като инспекциите ще бъдат засилени. Ще отделим в допълнение хора, с цел да участва повече еднообразен състав на стадиона. Радев разясни, че положението на полицайката, която пострада поради хвърлена бомбичка на мача Левски-ЦСКА, се усъвършенства. Вътрешният министър разяснява и тематиката с контрабандата на цигари, като съобщи, че 50 милиона къса цигари са хванати предходната година, а единствено за това тримесечие ние сме хванали 40 милиона къса цигари, сподели още Радев. 

По отношение на войната по пътищата министърът уточни, че Министерство на вътрешните работи дава отговор за контрола. Валентин Радев цитира данни, съгласно които 60% от ПТП-та са по виновност на водачите, 20-25% са по виновност на транспортните средства и 15% остават за обезпечаването на контрола и пътната сигурност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР