Снимка: Булфото, архивПредставителят на партия Изправи се БГ! Ние идваме!

...
Снимка: Булфото, архивПредставителят на партия Изправи се БГ! Ние идваме!
Коментари Харесай

Хаджигенов: Очакваме ИТН да внесе промени в проектокабинета до сряда. Няма причина Петър Илиев да е на какъвто и да е пост

Снимка: Булфото, списък

Представителят на партия " Изправи се БГ! Ние идваме! " Николай Хаджигенов разгласи в утринния блок на Българска национална телевизия, че чака групировката на Слави Трифонов да внесе промени в проектокабинета си до гласуването, което се чака в сряда.

" Би трябвало да предизвикват диалози и да подхващат фрапантни промени. Има разнообразни благоприятни условия, въпросът е дали има предпочитание. От общественото приказване на хора от Има Такъв Народ не виждам такова предпочитание. Единственото нещо, което виждаме, е предпочитание за лична форма на авторитаризъм, което някак не кореспондира с концепциите на смяната, на демокрацията. Как ще градим народна власт с еднолични решения и ще стане моето, тъй като ще стане моето, тъй като съм максимален ", разяснява Николай Хаджигенов.

Той добави, че не се сеща за " нито една причина Петър Илиев да бъде бутан на какъвто и да било публичен пост ".

" Макар че добре стана, че упорстват за него, тъй като се видя, че подобен човек и подобен вид кандидатура е изцяло несъстоятелна ", означи Николай Хаджигенов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР