Снимка Булфото, архивПосланичката на Съединените американски щати в България Херо

...
Снимка Булфото, архивПосланичката на Съединените американски щати в България Херо
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Никой не е над закона

Снимка Булфото, списък

Посланичката на Съединените американски щати в България Херо Мустафа изясни, че не е нейна работа да приканва “за оставката на което и да било длъжностно лице ”. Тя направи коментара след срещата си с премиера Бойко Борисов, като отговори на въпроси на Свободна Европа във връзка позицията на посолството на Съединени американски щати от понеделник, написа standartnews.com.

“Ние поддържаме българския народ в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона “, се споделя в позицията на посолството.

“Не е моя работа да приканвам за оставка на което и да е длъжностно лице. Изявлението ми е по отношение на полезностите, които ние в Съединените щати изповядваме. През последната година Съединени американски щати и България укрепихме нашето стратегическо партньорство, като издигнахме на ново равнище съдействието си за богатството на нашите два народа ”, споделя Мустафа.

По мотив днешната и среща в Министерски съвет, тя твърди, че е била там по покана на Бойко Борисов. “Днес посетих премиера Борисов по негова покана. Обсъдихме доста тематики, в това число нашето изказване от предходната нощ, митингите в България, триумфът на България в присъединението към ERM-II ”, заяви посланичката.

“Демонстрациите в България тази седмица и демонстрациите в Съединените щати в последните месеци демонстрират силата на гражданското общество в нашите страни. Правото на спокойно събиране е главно право във всяка една народна власт и ние искахме да заявим, че държим на това право в един значим интервал, както за Съединените щати, по този начин и за България ”,  заявява Херо Мустафа.

“Нашето изказване, че „ никой не е над закона “, е аксиома във всяка една народна власт. Това се отнася еднообразно до всички – предприемачи, чиновници на страната, членове на правоприлагащите институции, без значение от тяхното материално положение или обществен статус. Законът би трябвало да се ползва еднообразно към всички ”, написа дипломат Мустафа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР