Снимка: Булфото, архивПо покана на президента Румен Радев на 4

...
Снимка: Булфото, архивПо покана на президента Румен Радев на 4
Коментари Харесай

Румен Радев посреща утре германския президент Франк-Валтер Щайнмайер

Снимка: Булфото, списък

По покана на президента Румен Радев на 4 и 5 април на публично посещаване в Република България ще бъде федералният президент на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, оповестяват от " Дондуков " 2, представени от " Канал 3 ".

``
реклама

Увеличаването на немските вложения в България и усилването на двустранния търговски продан, съдействието в региона на образованието и науката, развиването на културните връзки, както и военно-политическото съдействие и партньорството сред двете страни в Европейски Съюз и НАТО, се чака да бъдат измежду акцентите в диалога на двамата президенти.

На 4 април в 11.00 часа на площад „ Св. Александър Невски “ ще се състои церемонията по формалното посрещане на президента Франк-Валтер Щайнмайер в България. Германският държавен глава ще постави венец пред паметника на Незнайния войник.

В 11.30 часа двамата президенти ще проведат среща „ на четири очи “ на „ Дондуков “ 2. В 11.45 часа ще стартират пленарните диалози на формалните делегации на България и Германия, след което в 12.35 часа президентите Румен Радев и Франк-Валтер Щайнмайер ще дадат взаимна конференция в Гербова зала.

В рамките на формалното си посещаване в България президентът Франк-Валтер Щайнмайер ще организира срещи с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и с министър-председателя Бойко Борисов.

В 17.30 часа президентите на България и Германия ще проведат среща с представители на български и немски компании в зала „ Опера “ на хотел „ InterContinental “ в София.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР