снимка Булфото, архивПо искане на Окръжната прокуратура във Варна съдът

...
снимка Булфото, архивПо искане на Окръжната прокуратура във Варна съдът
Коментари Харесай

Постоянен арест за шофьор, който след много алкохол причини смъртта на жена в колата си

снимка Булфото, списък

По искане на Окръжната прокуратура във Варна съдът задържа под стража водач, причинил смъртта на жена в злополука. При случая водачът е карал с 3, 65 промила алкохол, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

44-годишният Васил В. е бил арестуван под стража с определение на Варненския областен съд, с което е било почетено настояването на Окръжната прокуратура. Мъжът е обвинен за причиняване гибелта на дамата, с която живеел, както и  за междинна телесна щета на пасажер в тежко пътно-транспортно произшествие след приложимост на алкохол. Кръвната проба на Васил посочила съществуване на 3, 65 промила алкохол.

Пътният случай станал на 5 май тази година в кв. „ Владиславово ”. Васил и съжителката му били на пикник, където той използвал огромно количество алкохол. Въпреки това той качил дамата и още един пасажер в автомобила си. По време на придвижване изгубил надзор върху ръководството на колата и се блъснал в дирек на тролейбусното трасе. При удара на място е умряла дамата, която е на 52 години, а возещият се на задната седалка мъж  получил междинна телесна щета.

Васил В. към този момент е осъждан за причиняване на междинна телесна щета в злополука. През 2013 година му е било наложено административно наказване – отнемане от право да ръководи МПС за 2 години и санкция в размер на 2000 лв., след отвод да бъде тестван за приложимост на алкохол. Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комен
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР