Снимка Булфото, архивПисането на обиди в чат е подсъдно.Заради обидни

...
Снимка Булфото, архивПисането на обиди в чат е подсъдно.Заради обидни
Коментари Харесай

Лекар от Пловдив осъди жена си. Писала му съобщения: Некадърник, срам за болницата, трябва да ти вземат дипломата

Снимка Булфото, списък

Писането на обиди в чат е подсъдно.

Заради обидни прилагателни и клюки, даже и фамилните връзки не избавиха жена от съда. 

Лекар от Пловдив заведе иск против някогашната си  жена след серия от известия, в които го обиждала. Медикът е осъдил дамата за клюка и засегнатост след дело в Районен съд.

Докторът и тя живеели на фамилни начела. През 2017 година се родила дъщеричката им, само че след по-малко от две години двойката се разделила. Детето останало при майката, а бащата го виждал по избран ред, написа

Между медикът и дамата имало сериозна омраза. По време на срещите им с тях е имало и трети човек, който да потушава искрите на напрежение. След един от следващите им кавги, дамата почнала психическа офанзива към лекаря. Тя го атакувала непрекъснато със известия в  продължение на близо 4 месеца. Така медикът решил да подаде тъжба против някогашната си. Съобщенията били вулгарни и обидни. Те били ориентирани освен към личността на мъжа, само че и към неговата подготвеност като доктор.

„ Ти си психар ”, „ най-голямото страшилище “, „ най-големият урод “, „ отворко “, „ урод “, „ шушумига “, „ нямаш смелостта да застанеш като мъж “, „ заслужаваш всичките гадости, които ти се случват “, „ цялостен живот ще си самичък като куче “, „ презрян “, „ толкоз си презрян, че би трябвало нова дума за теб “, „ имаш болен мозък “, са част от известията. В края на 2019 година бащата на медикът умрял. Веднага след погребението, дамата почнала с нова вълна от словесни офанзиви. Тя даже обвинила доктора, че е отговорен за гибелта на татко му, написа Трафикнюз.

„ Остави татко си да почине самичък като куче, толкоз си безконтролен ”, написала някогашната му и траяла с „ негодник, би трябвало да ти вземат дипломата “ и „ позор за болничното заведение “. Чашата преляла, откакто дамата изпратила следващата серия от обиди: „ урод, ще си умреш самичък като куче, тъй като си противен, в душата си противен “, „ ти нямаш семейство, няма и да имаш “, „ тъй като душата ти е изгнила “ и „ с цел да общуваш с мен, ще плащаш “. Образувано било дело.

В жалбата си медикът изтъкнал, че се е чувствал прочувствено недобре, треперил и бил пред срив. Често плачел поради обидите. Той завел и неимуществен иск в размер на 5 хиляди лв. против дамата. В последна сметка последната била наказана на 1000 лв. административна санкция. Тя ще би трябвало да заплати и 2000 лв. обезщетение на някогашният си за претърпените неимуществени вреди.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР