снимка: Булфото, архивОт помощта могат да се възползват работещите в

...
снимка: Булфото, архивОт помощта могат да се възползват работещите в
Коментари Харесай

С до 80 хиляди лева ще подпомагат собствениците на риболовни кораби

снимка: Булфото, списък

От помощта могат да се възползват работещите в бранш " Рибарство ".

Те би трябвало да са имали риболовна активност минимум 120 дни през последните две години и в рецесията с Covid-19 да са я прекратили.

Собственици на риболовни кораби могат да получат до 80 000 лв. поддръжка за превъзмогване на икономическите последици от епидемията от Covid-19 , оповестяват от Областния информативен център в Добрич за състоялата се през днешния ден онлайн среща с локалната рибарска общественост за показване на настоящи ограничения по Програмата за морско дело и риболовство. 

По идната процедура от помощта могат да се възползват работещите в бранш " Рибарство ", които би трябвало да са правили риболовна активност минимум 120 дни през последните две години и в рецесията с Covid-19 да са я прекратили, предава Българска телеграфна агенция.

На онлайн срещата Местната инициативна рибарска група " Шабла-Каварна-Балчик " е декларирала подготвеност да съветва риболовците и притежателите на риболовни кораби при подготовката на плановите им оферти за отбягване обстановки на банкрут и за опазване на работните места в бранша.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР