Снимка: Булфото, архивОт обявяването на доклада аз твърдо застанах на

...
Снимка: Булфото, архивОт обявяването на доклада аз твърдо застанах на
Коментари Харесай

Десислава Ахладова: Страната ни последователно изпълнява препоръките на Венецианската комисия

Снимка: Булфото, списък

От оповестяването на отчета аз твърдо застанах на позицията, че той е справедлив. От една страна признава промените, които държавното управление прави през последните години, само че въпреки това показва какво още да създадем. Това съобщи в студиото на " Панорама " министърът на правораздаването Десислава Ахладова във връзка евродоклада за върховенството на закона у нас.

Според правосъдния министър в интервал от 5 години страната ни поредно извършва рекомендациите на Венецианската комисия.

По думите ѝ отчетът в общата си част подлага на критика огромна част от страните. Фокусът не е върху България, върху корупцията в България, върху правосъдната система на България.

Рекламата ще завърши след: 34Затвори
Pause
Unmute

Десислава Ахладова: Критикуват се страни като Малта, Кипър, Люкесмбург, Хърватия. И във всички тези страни също има какво да се желае.

Ахладова не се съгласи с изказванието, че към България рецензиите са повече. Даде и образец по отношение на правосъдната система.

Десислава Ахладова: В Ирландия в края на 2019 година е основан самостоятелен правосъден съвет. Откога ние имаме самостоятелен правосъден съвет - 2015 г.-2016 година, с промените на Закона за правосъдната власт.

Министър Ахладова сподели, че хората в цяла Европа желаят да няма корупция и стачкуват, дефинира като основателни настояванията на протестиращите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР