Снимка Булфото, архивОт 18.02.2019 г. влиза в сила решението на

...
Снимка Булфото, архивОт 18.02.2019 г. влиза в сила решението на
Коментари Харесай

Такса паяк в сила от днес във Варна! На място на ръка ще плащате 30 лева, за да не ви вдигат колата

Снимка Булфото, списък

От 18.02.2019 година влиза в действие решението на варненския Общински съвет, водачите във Варна да заплащат такса на място, в случай че се явят сега, в който колата им се репатрира от общинското дружество „ Паркинги и синя зона ” и изискат тя да бъде освободена. До момента в такава обстановка автомобилът е бил освобождаван, а водачът не е заплащал такса, оповестява Радио Варна. 

``
реклама

Сега тя се вкарва, с цел да покрие разноските на предприятието по осъществената активност, посочи за радио Варна Младен Иванов, шеф на предприятието. Шофьорите ще заплащат на база протокол за погрешно паркиране публикуван от инспектори на предприятието, които от два месеца правят тази активност, вместо чиновниците на общинска полиция. Те ще получават копие от протокола, както и касов бон за дължимата сума, като за последното репатриращите машини ще бъдат оборудвани с мобилни касови апарати. Цената на таксата е друга и се дефинира от това в кой регион на Варна е паркирана погрешно колата, сподели Младен Иванов.

За центъра и кв. „ Аспарухово “ цената е 30 лева Собствениците на коли, паркирали в зона „ Квартали “ с обсег „ Чайка “, „ Левски “, „ Младост “, „ Трошево “, „ Възраждане “, „ Победа “, „ Изгрев “, „ Галата “, „ С. И. Рилски “, ще заплащат по 35 лева Сумата за крайните квартали – „ Владиславово “, „ Виница “, „ Бриз “, и всички селищни формирания е 40 лв..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР