снимка Булфото, архивОкръжната прокуратура в Търговище предаде на съд 42-годишния

...
снимка Булфото, архивОкръжната прокуратура в Търговище предаде на съд 42-годишния
Коментари Харесай

Убиец от Попово се изправя пред съда! Пребил приятеля на майка си и после го удушил на леглото

снимка Булфото, списък

Окръжната прокуратура в Търговище съобщи на съд 42-годишния Никола Хр. от Попово за убийството на 69-годишния си съгражданин А. А. Убийството е осъществено на 12 януари 2017 година в дома на 42-годишния мъж в Попово, който живеел дружно с майка си, оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна.

Убитият А.А. имал връзка с майката на Никола и постоянно гостувал в дома им. Вечерта тримата изпили доста количество алкохол, когато сред Никола и жертвата почнал спор, прераснал във физическа кавга.

42-годишният мъж нанесъл побой над госта си. След това го повалил на леглото и почнал да го души. Възрастният мъж умрял и Никола решил да заличи следите от побоя. Положил тялото на възрастния мъж на леглото, оправил облеклата му по този начин, че да не се виждат следите от душенето. Едва по-късно – към 3 часа след среднощ, майката на подсъдимия се обадила на незабавния телефон, с цел да заяви, че гостът им не се чувствал добре. Пред медиците тя обяснила, че е умрял от естествена гибел.

Извършената аутопсията посочила, че жертвата е със счупена челюст и кръвонасядания и контузии по тялото в резултат на побоя и Никола Хр. бил махленски като създател на тежкото престъпно закононарушение.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Търговищкия областен съд. Подсъдимият е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ от началото на досъдебното произвеждане. В момента се намира в плевенския затвор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР