снимка Булфото, архивОколо 10:35 часа вчера, в гр. Провадия, при

...
снимка Булфото, архивОколо 10:35 часа вчера, в гр. Провадия, при
Коментари Харесай

Само за ден: Трима шофьори са арестувани във Варненско за управление на коли без регистрация

снимка Булфото, списък

Около 10:35 часа през вчерашния ден, в гр. Провадия, при осъществяване на полицейска инспекция на «Опел» с лидер С.А. (49 г.) от с. Градинарово, незнаен на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият ръководи колата, без сложени регистрационни табели и без регистрирация по надлежния ред.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. С.А. е арестуван за период до 24 часа.

Пак през вчерашния ден, към 14:00 часа, в с. Синдел, при осъществяване на полицейска инспекция на «Ауди» с лидер А.С. (19 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият ръководи транспортното средство, което не е записано по надлежния ред и без удостоверение за дееспособност. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. А.С. е арестуван за период до 24 часа.

По-късно, към 17:10 часа, в гр. Девня, при осъществяване на полицейска инспекция на «Форд» с лидер Ю.С. (22 г.), локален гражданин, е открито, че регистрацията на колата е била прекъсната по длъжностен път. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Ю.С. е арестуван за период до 24 часа.

Четвъртият сходен случай от 3 януари е от с. Доброплодно. При осъществяване на полицейска инспекция на мотопед «Scooter» с малолетен и недееспособен лидер от Варна, е открито, че същият кара без сложени регистрационни табели, а транспортното средство не е записано. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР