Снимка Булфото, архивОгромна трагедия се е разиграла през уикенда в

...
Снимка Булфото, архивОгромна трагедия се е разиграла през уикенда в
Коментари Харесай

Жена се хлъзна на табуретка и падна от 7-ия етаж на блок във Враца

Снимка Булфото, списък

Огромна покруса се е разиграла през уикенда в центъра на Враца, научи организация Жена е паднала от 7-ия етаж на блок на ул. „ Илия Кръстеняков “, който се намира на метри от математическата гимназия в града. Кървавият случай се е разиграл в събота, около 19 часа. При рухването 43-годишната е починала на място. 

Тялото е било изпратено за аутопсия, от която било открито, че повода за гибелта е съчетана контузия, изразяваща се в черепно-мозъчна с кръвоизлив под меките мозъчни обвивки; строшаване на ребра и скъсване на гръдната празнина.

Нейни близки описват, че е била в заведение, което се намира покрай блока, а по-късно се качила в жилището на мъж на 7-ия етаж, след което паднала и починала.

Нейният брат сподели, че версията все още е, че дамата се е хлъзнала от табуретка, която била сложена покрай прозореца и това довело до съдбовния полет. 

Поради сензитивния темперамент на закононарушението информацията не бе обявена в бюлетина на полицията във Враца. От МВР увериха, че проверяват аргументите, провокирали трагичния случай, а по случая е образувано досъдебно произвеждане.

Фаталният инцидент е докладван и в прокуратурата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР