Снимка Булфото, архивНяколко души са пострадали при силна буря на

...
Снимка Булфото, архивНяколко души са пострадали при силна буря на
Коментари Харесай

Силна буря и на Балканите - мълния удари германец в Хърватия, градушка в Сърбия

Снимка Булфото, списък

Няколко души са потърпевши при мощна стихия на Балканите, която е предизвикала тук-там материални вреди, съобщи Асошиейтед прес.

``
реклама

Полицията в Хърватия заяви през днешния ден, че немски жител е получил изгаряния, откакто е бил ударен през вчерашния ден от гръмотевица покрай Загреб. Други двама души са в потрес след този случай, само че без забележими пострадвания, посочи полицията. Бурята е засегнала и хърватското адриатическо крайбрежие. Паднали дървета са блокирали пътища, породени са повреди в електрозахранването и са наводнени улици в региона, предава Българска телеграфна агенция.

Сръбската държавна телевизия заяви, че дърво е паднало върху 54-годишен мъж в Южна Сърбия, който е получил съществени гръбначни пострадвания. При същия случай е била леко ранена и неговата брачна половинка. Градушка, мощни ветрове и дъждове са предизвикали съществени вреди в някои елементи на страната.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР