Снимка Булфото, архивНякъде в страната няма да има Великденски. Около

...
Снимка Булфото, архивНякъде в страната няма да има Великденски. Около
Коментари Харесай

Без допълнителните 120 лева за Великден за 15 000 пенсионери в Монтанско

Снимка Булфото, списък

Някъде в страната няма да има Великденски. Около 15 000 пенсионери в област Монтана, които получават месечно под 300.01 лева, остават без помощта от 120 лв. преди Великден. Парите, които отпуска страната за храна на възрастните хора за майските празници се дават на тези, които имат пенсии от 300.01 лева до 369 лева Една стотинка надолу лишава хората от помощта. Средствата към този момент са преведени по сметките на 7 445 пенсионери в район Монтана, заяви шефът на районната обществена работа Георги Цеков, написа

Парите, разпределени сред тях, са общо 893 400 лева По данни на Национален осигурителен институт в област Монтана пенсионерите са към 43 000 души. Според  държавата най-бедните, които вземат минимални пенсии, се подкрепят непрекъснато по други стратегии и поради това не са включени в разпределението на 120-те лв. преди празниците. *Снимката е илюстративна.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР