Снимка Булфото, архивНов вид измама в интернет. Става въпрос за

...
Снимка Булфото, архивНов вид измама в интернет. Става въпрос за
Коментари Харесай

НАП: Внимавайте, изпращат фалшиви имейли от наше име

Снимка Булфото, списък

Нов тип машинация в интернет. Става въпрос за класическа форма на " фишинг “ офанзива, посредством която се цели опит за кражба на персонална информация в интернет, написа

Фалшиви имейли за формирани изпълнителни каузи за непогасени отговорности към Национална организация за приходите се популяризират още веднъж в интернет, оповестяват на уеб страницата на Национална агенция за приходите.

От организация предизвестяват, че към имейл писмото има прикован един файл, съдържащ злотворен код. При отварянето му, компютърът на получателя може да бъде инфектиран с вирус, който да открадне персонални и финансови данни.

Като адресант на подправеното електронно писмо е посочен частен правосъден реализатор Стефан Петров, като се пресъздава следният електронен адрес: [email protected].

От адвокатската фирма на Стефан Петров са безапелационни, че не са изпращали имейли с сходно наличие до длъжници на Национална агенция за приходите.

От Национална агенция за приходите предизвестяват, че това съставлява класическа форма на " фишинг “ офанзива, посредством която се цели опит за кражба на персонална информация в интернет - потребителски имена за достъп, пароли, банкови сметки и т. н.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР