Снимка Булфото, архивНикога не сме поставяли под съмнение избора на

...
Снимка Булфото, архивНикога не сме поставяли под съмнение избора на
Коментари Харесай

Александър Ненков, ГЕРБ: Никога не сме поставяли под съмнение избора на президента на БСП

Снимка Булфото, списък

Никога не сме поставяли под подозрение избора на президента на Българска социалистическа партия. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в изявление от парламентарната естрада по дебатите по измененията в Изборния кодекс, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Безспорно изборите са велико постижение на цивилизования свят “, аргументира се Ненков. „ Това, което вършиме обаче вие, е доста грозно. За да бъдат едни избори в действителност законни, би трябвало да има два съществени фактора, които би трябвало да се изпълнят. Първо, изборите да бъдат надлежно извършени по съответния закон и да се съблюдава подобен, какъвто е и подобен, какъвто болшинството го е приело “, изясни Ненков. Според него второто е всяка една от политическите избори е да признаят тези избори. Ненков разгласи, че не си припомням дали във Франция или в Германия, че изборите да са фалшифицирани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР