Снимка Булфото, архивНеприятен инцидент е станал в Ловеч в първите

...
Снимка Булфото, архивНеприятен инцидент е станал в Ловеч в първите
Коментари Харесай

Монитор: Жена е простреляна в Ловеч, докато играе хоро в новогодишната нощ

Снимка Булфото, списък

Неприятен случай е станал в Ловеч в първите часове на 2021 година. Жена е решила да показа приятни страсти и да стане част от една традиция, само че надали е очаквала, че насладата й ще бъде помрачена, а здравето - застрашено.

Жена беше простреляна в Ловеч, до момента в който играе хоро в новогодишната нощ, оповестява " Монитор ".

Около час след среднощ пред един от блоковете в жк " Младост " се извило хоро. Тъй като по това време на всички места трещели пиратки и фойерверки, никой от играещите по този начин и не схванал по кое време и от кое място е проехтял индивидуален изстрел от огнестрелно оръжие. Внезапно една от хваналите се на хората жена се свлякла на земята, а на гърба и се появило огромно леке от кръв.

Пострадалата незабавно била откарана в болница в Плевен, където патронът е изваден и животът е и избавен. Състоянието на дамата към този момент е устойчиво.

Минути след случая целият квартал Младост към този момент гъмжал от цивилни и униформени служители на реда, описват очевидци. От полицията в Ловеч към този момент не са изнесли публична информация, че стрелецът е открит и арестуван, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР