снимка: Булфото, архивНепосредствено след кражба на велосипед от междуетажна площадка

...
снимка: Булфото, архивНепосредствено след кражба на велосипед от междуетажна площадка
Коментари Харесай

Хванаха крадец на колело във Владиславово, оказа се, че е обрал и къща в Аспарухово

снимка: Булфото, списък

Непосредствено след кражба на велосипед от междуетажна площадка в блок на бул. „ Вл. Варненчик “, на през вчерашния ден към 02:00 ч. е арестуван 33-годишен мъж от Варна, осъждан. Това съблощиха от полицията във Варна.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, а велосипеда е върнат на собственичката му. При работата с лицето е открито, че същия е причинител и на взломна кражба от частен дом в кв. Аспарухово. Деянието е осъществено на 24.09.2020 г преди обяд, като в къщата е проникнато след щурм на две входни порти, а предмет на действието са тв приемник, декодер, 2 раници и други движимости. След установяването на лицето движимостите са издирени и приложени към воденото по случая досъдебно произвеждане. С разпореждане на прокурор при ВРП лицето е арестувано за период до 72 ч., повдигнато е обвиняване, работата с лицето продължава. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР