Снимка Булфото, архивНе Слави, не Доган (на теория), не Корнелия,

...
Снимка Булфото, архивНе Слави, не Доган (на теория), не Корнелия,
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Май основният политически противник на Бойко Борисов е Христо Иванов

Снимка Булфото, списък

Не Слави, не Доган (на теория), не Корнелия, ами… Христо. Втори ден Борисов се обръща в нелепите си живи включвания единствено към Христо Иванов.

Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е виновен Христо Иванов и " Да, България ". Е, всички знаем, че Бойко полиглот може и да не е, само че пък топ артист е. Върти, суче, за 2 дни загатна към 20 пъти Христо Иванов.

 
Днес и аз имах скромната чест да вляза в устата на бившето премиерско великолепие: " И Мирчев - това ли е новото? - Баща му някогашен функционер в Българска комунистическа партия. "...

Е, това от устата на някогашен функционер на Българска комунистическа партия, държащ в управлението си дузина все такива някогашни функционери на Българска комунистическа партия като Фандъкова звучи необичайно.

Аз за разлика от Борисов не съм бил член на Българска комунистическа партия, нито защита на Тодор Живков. И по този начин - като прокараме лустрацията, такива като ББ няма да имат късмет да въздействат върху съдбините на България.

Знаем за какво Борисов нападна Христо и Демократична България. Старият шмекер е наясно, че това не е Реформаторски блок и този път сделки няма да има, а ще се съблюдава законът и всеки ще се наложи да си поеме отговорността за това, което е правил. Той също!



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР