Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист Григор Димитров посвети победата си

...
Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист Григор Димитров посвети победата си
Коментари Харесай

Гришо посвети победата си на Хасково

Снимка: Булфото, списък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров посвети успеха си на Хасково. Както е известно, по-рано през днешния ден той надигра Алекс Болт, а по-късно написа на британски името на града си и сърце към него на камерата, която обичайно подписват спечелилите на огромните кортове в Мелбърн, оповестява.

В изявлението си на корта международният №21 не пропусна и да благодари на голямата поддръжка от българските почитатели по трибуните, които още веднъж са го предиздвикали да се усеща „ вкъщи надалеч от у дома “

„ Радвам се да мина през този кръг, в никакъв случай не е елементарно, изключително когато играеш против представител на домакините. Насладих се на мача, веселя се, че получавам нова опция за изява “, сподели Димитров.

„ Не бях нервозен, просто се пробвах да се концентрирам върху правилните неща. Не знаеш какъв брой още мача ще изиграеш, тъй че се пробвам да се насладя оптимално. Отдавна не съм играл пред фенове, това също оказва помощ. “

„ Винаги е особено, когато се чувстваш вкъщи надалеч от у дома. Като видя фглага постоянно се усещам горделив българин. За мен е чест, благодаря за тази опция “, приключи Григор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР