Снимка Булфото, архивНамерената разглобена ловна пушка край Костенец не е

...
Снимка Булфото, архивНамерената разглобена ловна пушка край Костенец не е
Коментари Харесай

От последните минути: Намерената пушка в Костенец не била на убиеца Зайков, а на бракониер

Снимка Булфото, списък

Намерената разглобена ловна пушка край Костенец не е на обвинения за две убийства Стоян Зайков-Чане, а на локален нарушител. Тя беше открита в железна кутия в гората, покрай града. Гладкоцевната ловна пушка, 12 диаметър, дава отговор по тип на оръжието, с което е убит Валентин Петров, комшия и братовчед на Чане. Затова и незабавно се появи версия, че Чане може да я скрил там откакто е направил закононарушението, оповестява " Трафик Нюз ".

``
реклама

Балистичната експертиза на откритата пушка към момента не е подготвена, с цел да се отхвърли дефинитивно версията, че това е оръжието на убийството, само че към този момент е ясно, че един от най-известните бракониери е притежател на скритата пушка.

Решил да я остави отвън дома си на скрито място, тъй като схванал, че с сходно оръжие е погубен Валентин и не желал да си докара главоболия с полицията.

Все още не е подготвена и експертизата, която изрично да потвърди, че Чане е прострелял някогашната си другарка Милена Шишкова и своя комшия Валентин Петров. Мъжът бе погубен на 14 май, шест дни откакто съгласно проверяващите Зайков е пребил и прострелял фризьорката, от която има 14-годишен наследник Стивън.

Бившият пандизчия Чане е неоткриваем към този момент 13 дни, което ускорява съмненията, че има ятаци, които му оказват помощ с информация и храна. Самият Зайков има славата на доста находчив и дръзновен. Градската мълва споделя, че когато преди години още веднъж бил търсен от органите на реда, той се укривал повече от месец в някогашния Пионерски дом. Куриозното е, че постройката е прилежаща на полицейското ръководство в Костенец.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР